29 de febr. 2012

Educación Global Research, recerca universitària en temps difícils.

http://educacionglobalresearch.net/
Avui hem assistit a la presentació de la revista electrónica  Educación Global Research, una revista multilingüe de recerca sobre l’educació per al desenvolupament adreçada tan al món universitari, com a ONG i professionals de l’educació. 

Un projecte liderat per FEDE_CECA, Intered i el Newman University College de Birmingham amb tres objectius clars: promoure la investigació universitària en temes d’Educació per al Desenvolupament, generar espais de publicació d’investigacions sobre aquest tema i  construir comunitats d’aprenentatge global entre diferents actors educatius. 

Justament avui que els i les estudiants prenen els carrers davant l’augment de les taxes, les retallades, els nous models de governança defensant el dret a una educació universitària pública i de qualitat. Iniciatives com la d’EducacionGlobalReserach són un toc d’atenció i a la vegada una esperança pel pensament crític, per la llibertat d’expressió i per poder créixer en la recerca, la investigació i la creativitat. 

Volem felicitar aquesta iniciativa valenta que neix en uns moments difícils per les universitats, per la cooperació i en un país on l’educació de qualitat  i l’educació per al desenvolupament estan deixant de ser imprescindibles. 

Uns animem a visitar la revista i a participar-hi.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari cal que deixis el teu nom i el
teu correu electrònic.