21 de set. 2011

Pau i Democràcia: fes sentir la teva veu!




Avui, dia Internacional per la pau volem recordar que la pau és més que l'absència de guerra. Es troba a la dignitat de cada dona i cada home. És el vincle que sosté a les societats unides en harmonia amb el nostre medi ambient. És el fonament dels Estats legítims i la base de les relacions internacionals estables. Aquesta visió va donar origen a les Nacions Unides.

Estem en un moment en què els mitjans de comunicació ens bombardegen a diari amb notícies sobre conflictes armats, matances violentes, vexacions humanes i conflictes polítics inacabables, però el cert és que les tecnologies de la informació i la comunicació estan brindant l'oportunitat de crear noves plataformes de difusió i participació en projectes que donen suport a accions a favor de la pau en un context molt més ampli.

Homes, dones, joves, nens i nenes a tot el món estan impulsant moviments significatius per demostrar que som molts i moltes els que creiem que un altre món és possible, un món basat en valors fonamentals que sustenten la dignitat i la justícia humana.

Tots i totes estem implicats en fer aquest objectiu possible, com deia Gandhi: "No hi ha camí per la pau, la pau és el camí"

1 comentari :

  1. Benvinguda a Interalia Eli, és un plaer poder compartir bloc amb tu!
    Margarita Serra

    ResponElimina

Per publicar el teu comentari cal que deixis el teu nom i el
teu correu electrònic.