28 de març 2013

Aigua i salut


El 22 de març, en motiu del Dia Mundial de l'Aigua, vaig elaborar els materials Aigua i Salut, en el marc de la meva tasca com a coordinadora d'Educació per al Desenvolupament a Intervida.  
A més el 2013 és l'Any Internacional de la Cooperació en l'esfera de l'Aigua. Cooperar en tots els àmbits és crucial en la lluita contra la pobresa i la promoció de la igualtat d'oportunitats econòmiques i socials.  La cooperació entre les persones per tal de garantir l'accés a l'aigua, i lluitar contra l'escassetat de manera que se'n faci un ús mes eficient i sostenible té uns beneficis en la millora de les condicions de vida de les persones i l’accés i exercici d'altres drets humans: alimentació, educació, salut....
Segons la Organització Mundial de la Salut, necessitem entre 40 o 50 litres d'aigua al dia per a sobreviure. Però, d'on obtenim l'aigua? Quins problemes d'accés existeixen actualment? Quina és la relació entre aigua i salut?
Us convido a reflexionar amb el vostre alumant sobre l'ús responsable de l'aigua, la seva sostenibilitat i la seva disponibilitat  a través de jocs, dinàmiques i lectures.


Trobareu els materials a : IntervidaED i a Slideshare

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari cal que deixis el teu nom i el
teu correu electrònic.